Akut behandling - klik her
Ring i dag på telefon
45 82 05 05

Fysioterapi i Birkerød, med øvelsesvejledning

Kirocare Rygcenter har en række fysioterapeuter tilknyttet, som behandler problemer i led, muskler, nervevæv og ledbånd i samarbejde med kiropraktoren.
 

Fysioterapi i Birkerød giver en optimal forebyggelse

Gennem sit kendskab til fysioterapi, anatomi, fysiologi og skadessammenhæng kan fysioterapeuten undersøge, tilrettelægge og instruere dig i træningsøvelser, der kan afhjælpe dit problem, og som er med til at sikre, at problemet ikke vender tilbage.

Fysioterapeuten kan vurdere, om dit problem er opstået akut eller som følge af overbelastning. Ved overbelastnings-/kroniske skader i vævet kan fysioterapeutens se på årsagssammenhænge.

Har du for eksempel nakkesmerter og hovedpine, en uhensigtsmæssig holdning og dårlige arbejdsstillinger, er det vigtigt at arbejde med fysioterapi behandling manuelt, men det er lige så vigtigt at korrigere holdning og arbejdsstillinger.

Instruktion i fysioterapi - øvelser

Hos Kirocare Rygcenter har vi en træningsfysioterapeut tilknyttet med speciale i optræning og udspænding af muskler.

Vi kan dermed tilbyde øvelsesterapi, hvor du instrueres i øvelser med henblik på at øge muskelstyrken eller muskeludholdenheden.

Styrkeøvelser kan foretages hjemme - eventuelt med træningselastik og håndvægte - eller på Kirocare Rygcenters eget træningscenter.

Læs også om Fysiurgisk massage her »
Kontakt Kirocare Rygcenter
Hovedgaden 37A, 1.sal
3460 Birkerød

Telefon: 45 82 05 05
E-mail: post@kirocare.dk

Du kan se gældende honorarer og tilskud ved at klikke her »
Kontakt os
Kontaktperson: *
Telefon: *
E-mail: *
Besked  
Anti-Spam Code:

*  Skal udfyldes
Kirocare Rygcenter | Hovedgaden 37A, 1.sal | 3460 Birkerød | Tlf.: 45 82 05 05