Fysiurgisk Massage i Birkerød

også kendt som sportsmassage..

 
Kirocare Rygcenter har en massør tilknyttet, som formår at skabe bedre bevægelighed i kroppen og dens led via fysiurgisk massage. Al massage udføres med udgangspunkt i, hvad dit problem er. Vi masserer direkte på huden, og vi benytter olie eller creme under behandlingen.

Kontakt os i dag, og book din tid til fysiurgisk massage i Birkerød!

Fysiurgisk massage i Birkerød: En behagelig oplevelse
 

En fysiurgisk massage er som regel meget behagelig at lægge krop til. Den er ikke smertefri, men det er en positiv smerte, du oplever under behandlingen.
 
I løbet af massagen opvarmes og blødgøres de muskler, som giver anledning til smerter i for eksempel ryg og nakke.
 
Når musklerne gøres mere smidige, forbedres blodcirkulationen, ophobede affaldsstoffer transporteres væk, og ny ilt og næring finder med blodforsyningen vej til musklen, ligesom lymfesystemet stimuleres.

Husk at gå i bad og hold musklerne varme efter din fysiurgiske massage!
 

Efter behandlingen er det vigtigt at holde gang i de masserede muskler med stræk og bevægelse, så musklerne ”husker”, at de er blevet mere smidige.
 
Væskeunderskud efter en behandling kan give hovedpine, svimmelhed og kvalme, og derfor er det vigtigt, at du husker at drikke vand.
 
Mange oplever en meget kraftig reaktion, specielt efter første behandling. Det være sig eksempelvis hyppigere vandladning og afføring, luft i maven, tilstoppet næse, træthed og humørsvingninger. Reaktionen aftager dog hurtigt igen.
Kontakt os
Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 45 82 05 05, eller via formularen herunder.
Navn:
*
E-mail:
*
Telefon:
*
Besked:
 
Kirocare Rygcenter ApS
Hovedgaden 37A, 1.sal
3460 Birkerød
 
CVR: 27279260


 
Log ind
     
Kirocare Rygcenter ApS | Hovedgaden 37A, 1.sal | 3460 Birkerød | Tlf.: 45 82 05 05